Bildgalleri från konserter 2011

Här är ett urval fotografier från våra konserter år 2011. Vi finns även på facebook/hkfmusic där bilder och eventuell video från konserter kommer att finnas fr o m 2017. Fler bilder läggs in efterhand och i mån av tid. Bilderna är, om inte annat anges, tagna av fotografen och styrelsemedlemmen i Kammarmusikföreningen Stefan J. Nilsson. Klicka på bilderna, så visas de förstorade!

Konsert den 9 februari 2011: Robert Karlsson, gitarr

Gitarristen Robert Karlsson

Konsert den 9 mars 2011: Elisabeth Feldt, sopran; Mikael Holmlund, piano

zxczxczxc